Verpakkingsmaterialen

Foto

END TO END PACKAGING ontwikkelt, produceert en levert verpakkingsmateriaal om u producten op de juiste manier te verpakken en te verzenden.
Elk product is anders en de verpakking kan dus ook uit een of meerdere soorten verpakkingsmaterialen bestaan. De belangrijkste soorten verpakkingsmaterialen zijn te verdelen in papier, karton, glas, metaal, kunststof en hout.

In het algemeen kun je zeggen dat er een 4-tal functies zijn te onderscheiden waarom een bepaalde soort verpakkingsmateriaal of meerdere soorten verpakkingsmaterialen worden toegepast.

Beschermende functie.
Het beschermen van producten tegen bijvoorbeeld beschadiging, stof, vocht en bacteriën.

Bundelende functie.
Het bundelen/bijeenhouden van producten, die een eenheid vormen, bijvoorbeeld om producten te vervoeren of te verhandelen.

Informatieve functie
Het delen van productinformatie, bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing of ten minste houdbaar tot-datum.

Reclame functie.
Inzetten van reclame-uitingen met als doel de aandacht van de consument te trekken door middel van kleur, vormgeving of anders.

 

Verpakkingen zijn omhullingen van voedsel of andere producten die na gebruik worden weggegooid als verpakkingsafval en onder te verdelen in:

Primaire of verkoopverpakkingen
Elke verpakking is zo ontworpen dat zij voor de eindgebruiker/consument op het verkooppunt één verkoopeenheid vormt.

Secundaire of verzamelverpakkingen
Verpakking die rond een verzameling verkoopeenheden zit voor levering aan eindgebruiker/consument of voor logistieke doeleinden dient.

Tertiaire of transportverpakkingen
Deze verpakking vergemakkelijkt het laden of het vervoeren van verpakte producten of helpt beschadigingen voorkomen.

END TO END PACKAGING richt zich als groothandel in verpakkingsmateriaal hoofdzakelijk op secundaire en tertiaire verpakkingen binnen het verpakkingsproces waarbij natuurlijk altijd naar het totale proces wordt gekeken!

Verpakkingsgroothandel die bij u past?
END TO END PACKAGING is een verpakkingsgroothandel met een breed en diep assortiment verpakkingsmaterialen en verpakkingssystemen welke wij snel door geheel Nederland kunnen leveren.

Traditioneel levert de verpakkingsgroothandel standaard verpakkingsmaterialen uit voorraad aan eindgebruikers. Ook END TO END doet dit maar wij doen meer!

END TO END is als groothandel in verpakkingen altijd op zoek naar partnership. Wij zijn er van overtuigt dat wanneer onze klant ons inzicht geeft in het totale verpakkingsproces van ontwikkeling of inkoop van het product, de productie, het verpakken en uiteindelijk de levering van het product, wij samen tot het meest optimale eindresultaat kunnen komen.

Als groothandel in verpakkingen leveren wij dus niet alleen standaard verpakkingen maar denken ook graag mee in maatwerkoplossingen.
Een verpakkingsgroothandel doet volgens ons de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen optimale kosten!

Een verpakkingsgroothandel PLUS dus!

Het END TO END team laat u graag ervaren wat onze aanpak is!

 

END TO END PACKAGING maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij je de nodige functionaliteit bieden en tevens jouw gebruikservaring verbeteren. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookieverklaring.