END TO END PACKAGING ontwikkelt, produceert en levert verpakkingsmateriaal om u producten op de juiste manier te verpakken en te verzenden.
Elk product is anders en de verpakking kan dus ook uit een of meerdere soorten verpakkingsmaterialen bestaan. De belangrijkste soorten verpakkingsmaterialen zijn te verdelen in papier, karton, glas, metaal, kunststof en hout.

In het algemeen kun je zeggen dat er een 4-tal functies zijn te onderscheiden waarom een bepaalde soort verpakkingsmateriaal of meerdere soorten verpakkingsmaterialen worden toegepast.

Beschermende functie.
Het beschermen van producten tegen bijvoorbeeld beschadiging, stof, vocht en bacteriën.

Bundelende functie.
Het bundelen/bijeenhouden van producten, die een eenheid vormen, bijvoorbeeld om producten te vervoeren of te verhandelen.

Informatieve functie
Het delen van productinformatie, bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing of ten minste houdbaar tot-datum.

Reclame functie.
Inzetten van reclame-uitingen met als doel de aandacht van de consument te trekken door middel van kleur, vormgeving of anders.

Het END TO END team denkt graag met u mee op zoek naar het juiste verpakkingsmateriaal of verpakkingsmaterialen afgestemd op uw specifieke situatie!
END TO END PACKAGING maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij je de nodige functionaliteit bieden en tevens jouw gebruikservaring verbeteren. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookieverklaring.