END TO END Packaging levert een breed assortiment verpakkingstapes voor het sluiten van verzenddozen aan industriële eindgebruikers. Door de vele kwaliteiten papier welke gebruikt worden binnen de golfkartonindustrie en de ( klimatologische ) omstandigheden tijdens het sluiten, de opslag en het vervoer van verzenddozen hebben wij gekozen voor een zo breed mogelijk assortiment verpakkingstape zodat een kwalitatief hoogwaardige sluiting kan worden gegarandeerd.

Verpakkingstape is simpelweg gezegd folie ( film ) met een belijming maar dan wel in vele kwaliteiten, uitvoeringen en toepassingsgebieden.

Ons assortiment omvat o.a. onderstaande verpakkingstapes:

PP tape is een verpakkingstape gemaakt van polypropyleen ( PP ) folie met verschillende soorten belijming zoals: Hotmelt, Solvent en Acrylaat op waterbasis. Deze tape is goed afrolbaar en geschikt voor zowel handmatige- als machinale verwerking. 

PVC tape is een verpakkingstape gemaakt van PVC folie met een natuurrubber belijming. Deze verpakkingstape is met de hand door te scheuren, loopt bijna geluidloos af, leverbaar in verschillende kleuren en is goed te bedrukken.

PET tape is een oersterke verpakkingstape gemaakt van polyester folie welke nog in de lengte, noch in de breedte rekt.

Papier tape is een verpakkingstape van kraftpapier met een hotmelt belijming en een alternatief met betrekking tot het milieu.

Ook leveren wij: waarschuwingstapes, bedrukte tape, strapping tape, lengterichting versterkte tape, kruisversterkte tape, masking tape, duct tape etc.
Onze verpakkingstape leveren wij in verschillende breedtes, rollengtes en voor zowel hand- als machinale verwerking.

Het END TO END team denkt graag met u mee in het professioneel sluiten van uw verzenddoos!
END TO END PACKAGING maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij je de nodige functionaliteit bieden en tevens jouw gebruikservaring verbeteren. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookieverklaring.