De stormachtige ontwikkeling van de verkoop, marketing en distributie van producten en diensten via het internet ( e-commerce ) stelt ook specifieke eisen aan de verpakking van deze producten. Verzendverpakkingen zijn dan ook “hot“. Zowel voor webwinkeliers, die zelf de hele orderstroom van hun webwinkel verwerken, als de e-fulfilment bedrijven is de juiste verzendverpakking een erg belangrijk item.

Voor de afnemer die producten heeft gekocht in een webshop is de verzendverpakking vaak de eerste ervaring met uw bedrijf. De wijze van verpakken zegt dus iets over de kwaliteit van uw bedrijf en bepaalt mede of de klant overgaat tot herhalingsaankopen.


VERZENDVERPAKKINGEN EN MEER


END TO END PACKAGING ontwikkelt, produceert en levert vele soorten verzendverpakkingen afgestemd op uw behoefte. Uit vooraad of speciaal voor uw product ontwikkelt. Onbedrukt of bedrukt met uw naam of reclame boodschap.

Een greep uit onze verzendverpakkingen:
Golfkarton dozen, verzenddozen, stansdozen, brievenbusdozen, verzendkokers, postdozen, verzendzakken van papier of kunststof, enveloppen, luchtkussenenveloppen, monsterzakken, golfkarton enveloppen.

Ook producten zoals tape, tapedispensers, etiketten, etikettendispensers, plakband, opvulmaterialen, opvulsystemen, omsnoeringsband, rekwikkelfolie en veiligheidsmessen hebben wij in ons assortiment en zijn onmisbaar voor het sluiten, verwerken en transporteren van u verzendverpakkingen.
 
Het END TO END team denkt graag met u mee in het vinden van de juiste oplossing!


END TO END PACKAGING maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij je de nodige functionaliteit bieden en tevens jouw gebruikservaring verbeteren. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookieverklaring.