Het omsnoeren van producten met omsnoeringsband is een goede mogelijkheid om uw producten tijdens transport en opslag te zekeren. Dit kan zowel verticaal als horizontaal of in beide richtingen gebeuren en is afhankelijk van het te omsnoeren product of producten en de omstandigheden.


SOORTEN OMSNOERINGEN

We kennen 3 soorten omsnoeringen nl. met kunststof omsnoeringsband ( PP en PET ), Polyester textiel omsnoeringsband en staalband. Staalband omsnoeringsband wordt voornamelijk gebruikt in starre omstandigheden en/of voor zware toepassingen. Kunststof omsnoeringsband gemaakt van polypropyleen ( PP ) voor lichtere toepassingen en kunststof omsnoeringsband van geextrudeerd polyester ( PET ) voor zware omstandigheden en kan in sommige omstandigheden dienen als vervanger van staalband omsnoeringsband.


HANDMATIG OF MACHINAAL

PP omsnoeringsband, PET omsnoeringsband en staalband omsnoeringsband kunnen zowel handmatig, semi-automatisch als volautomatisch worden verwerkt.


POLYESTER TEXTIEL OMSNOERINGSBAND

Polyester textiel omsnoeringsband is leverbaar in verlijmd omsnoeringsband, composiet omsnoeringsband en een geweven omsnoeringband. Dit product is het alternatief voor staalband. Het is net zo sterk als staalband, veilig te verwerken, beschadigt uw product niet, is schok absorberend, heeft een hoge spanning, hoge systeemsterkte, is lichtgewicht, roest niet, is weersbestendig en is naspanbaar.


APPARATUUR + SLUITMATERIALEN

Voor de verschillende omsnoeringsbanden levert END TO END PACKAGING bijbehorende zegels, gespen, spanapparatuur en afroldispensers.

Het END TO END team verteld u graag over onze mogelijkheden!


END TO END PACKAGING maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij je de nodige functionaliteit bieden en tevens jouw gebruikservaring verbeteren. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met onze cookieverklaring.