Tape & Plakband

END TO END PACKAGING levert een groot assortiment zelfklevende verpakkingstapes en papieren plakband voor het sluiten van verzenddozen en golfkarton dozen. Ook de dispensers voor het verwerken van zelfklevende tapes en papieren plakband hebben wij in ons assortiment. Door de vele kwaliteiten papier welke gebruikt worden binnen de golfkartonindustrie en de (klimatologische) omstandigheden tijdens het sluiten, de opslag en het vervoer van verzenddozen en andere golfkarton verpakkingen hebben wij gekozen voor een breed assortiment zelfklevende verpakkingstapes en papieren plakband zodat een kwalitatief hoogwaardige sluiting kan worden gegarandeerd.

Verpakkingstape is simpelweg gezegd folie(film) ook wel genoemd de drager met een belijming. De rollen tape en plakband zijn leverbaar in vele kwaliteiten, uitvoeringen en voor diverse toepassingsgebieden.

Wij leveren o.a. zelfklevende verpakkingstape, papieren plakband, maskingtape, bedrukte tape, filament tape, duct tape, strapppingtape, waarschuwingstape, vloermarkeringstape, pp tape, pvc tape, pet tape en dispensers om deze tapes probleemloos te verwerken.

 
Weergave: